slide
slide
slide
events1

Events on location

De beste vers bereide koffie op uw locatie? Bij uw evenement, opening, feest, diner, beurs, presentatie, seminar, congres, of presentatie? Dat kan Coffee United op maat voor u verzorgen!  Onze barista en de mooiste 2- of 3 groeps-espressomachine zijn niet alleen een publieks- en aandachtstrekker, maar ook een prachtige manier om uw relaties, bezoekers, personeel, klanten of gasten, op een elegante manier te verwennen en te verrassen.

 

U kunt ze, in de warme en ambachtelijke atmosfeer die u met onze espressobar op locatie zult uitstralen, langer aan u binden en beter kunnen benaderen. De expert barista (meester espressobereider) met zijn prachtige espressomachine als een stralend middelpunt of een “stille achtergrond partner”.

 

Precies zoals u het wenst. Coffee United maakt prachtige cappuccino’s, heerlijke latte’s en espresso’s: “anytime & anyplace!. Zonder zorgen, want wij zorgen overal voor: van koffie tot bekers, van machine tot barista. Versgemalen koffie van onze Italiaans gebrande topbonen zorgen voor een espresso op maat voor uw klant of gast. Het aantal baristi en espressomachines zetten wij in aan de hand van uw wensen en aantal gasten/bezoekers. Al onze koffiebars op locatie zijn zelfvoorzienend en van alle gemakken voorzien. We hebben alleen 4 stroompunten nodig (220 V), zelfs de wateraanvoer kunnen we zelf verzorgen! Natuurlijk kunnen we ook de verzorging uit handen nemen van het schenken van thee, chocolademelk en chai latte. Ook voor het serveren van de lekkerste muffins, cookies, cheese cake en ander gebak kunt u gerust vertrouwen op onze jarenlange ervaring die we hebben opgedaan in onze espressobars.

Zoek jouw Coffee United

Tweets

Follow us