slide
slide
slide
overonzekoffie

Over onze koffie

Coffee United werkt altijd met de beste kwaliteit verse bonen. In de meer dan 120 jaar oude branderij in Zuid Italië worden de zorgvuldig geselecteerde groene bonen langzaam, donkerbruin gebrand. Het koelen gebeurd niet met water, maar met droge lucht om de authentieke smaak en aroma maximaal te bewaren en naar boven te halen. Pas na het branden worden de verschillende bonen samengevoegd tot prachtige harmonieuze mélanges, waarin geur, smaak en aroma maximaal tot hun recht komen. Verpakt en direct getransporteerd naar Nederland. U kunt kiezen uit de volgende verse koffie’s.

 

Classic
Een heerlijk zachte mélange met een milde smaak. Perfect in balans en krachtig als espresso, maar geeft een cappuccino of latte een mooi gebalanceerde smaak. Wel met pit, maar niet uitgesproken. Langzaam donker gebrand en samengesteld uit vijf geselecteerde pure Arabica bonen uit Brazilië, Indonesië en Centraal Amerika. Met trots onze “huismelange”

 

Summit
élange met een herkenbare “Napolitaanse” volle smaak. Een vleugje zeer hoogwaardige Robusta bonen, geeft de koffie de kracht en body met de specifieke Mokka en chocolade toon. De speciale brand methode garandeerd een maximale extractie en laat de waardevolle bonen hun smaak behouden. Gebalanceerd en krachtig als espresso of als cappuccino of latte. Precies gebrand en luchtgedroogd. Samengesteld uit zeven zorgvuldig geselecteerde bonen uit Brazilië, Indonesië en Centraal Amerika.

 

Décaf
Onze speciale 100% Arabica décaf koffie met weinig cafeïne. (maximum 0.15%). Arabicabonen bevatten ongeveer 70% minder cafeïne dan de Robustabonen.

Zoek jouw Coffee United

Tweets

Follow us